Hasköy Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 04364112085
WEB https://haskoycpl.meb.k12.tr
Adres : 15 TEMMUZ MAH. CUMHURİYET CAD. NO 58/60 HASKÖY MUŞ
VİZYON : Hedefimiz; Çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak,sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, toplumun elit kesimini oluşturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek, Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda; adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda, TOPLAM KALİTE´ yi bütün oluşumları ile gerçekleştirmektir.
MİSYON : Biz... “Çağdaş uygarlığın gelişiminde etkin, yenilikçi,öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, araştırmacı; soyut, özgür ve bilimsel düşünmeyi gerçek bilgiye ulaşmada bir yol olarak kabul eden; dengeli, sağlıklı, üretken bireyler yetiştiren, mücadeleci, planlı, Atatürkçülüğün özüyle ülkemizin kalkınmasını hedefleyen, hoşgörülü sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 17.00
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Ulaşım Muş merkezden servis minibüsler ile gerçekleşmektedir. 20 dakikada bir ilçe-merkez minibüsü bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Hasköy ilçe merkezindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Muş il merkezine 20km Hasköy Çarşı merkezine 700m uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :